Diëtist

Ik ben Rieke van Steenselen, de diëtist achter Voedings- en dieetadvies ‘De Waard’. Vanaf september 2011 ben ik met enthousiasme werkzaam als zelfstandige diëtist.

 

Ik vind het belangrijk om goede adviezen te geven, die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Daarom worden er vanzelfsprekend bij- en nascholingen gevolgd en wordt de vakliteratuur bijgehouden. Waarvoor u ook langskomt, een gezonde voeding is áltijd de basis van het advies!

 

Even belangrijk vind ik het om, samen met u, te kijken hoe deze adviezen in uw dagelijks leven toe te passen zijn. Het gaat tenslotte om uw gezondheid.


Opleiding

De opleiding en deskundigheid van de diëtist is wettelijk geregeld en valt onder de wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Diëtist is een wettelijk beschermde titel en kan alleen worden gevoerd wanneer de 4-jarige Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek is afgerond. 


Klachten

Bent u niet tevreden en heeft u een klacht over uw diëtist én komen we er samen niet uit? Dan kunt u een klacht indienen bij de klachtenfunctionaris en/of geschillencommissie van Klachtenloket Paramedici (030-3100929 of www.klachtenloketparamedici.nl).